OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Νικολάου: «Όταν παίζεις με τον ΑΠΟΕΛ...»

Επέστρεψε από τραυματισμό και τέθηκε ήδη στη διάθεση του προπονητή του Ολυμπιακού, Νίκου Παπαδόπουλου. Ο Νίκος Νικολάου μίλησε στο «Goal» για την πορεία της ομάδας του στις δύο πρώτες αγωνιστικές, αλλά και για την πρόκληση του επικείμενου αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.«Το περασμένο Σάββατο, η ομάδα μας έδειξε μέρος των πραγματικών της δυνατοτήτων. Κακά τα ψέματα, με τη Δερύνεια (σ.σ.: 0-0) δεν είδαμε τον Ολυμπιακό, όπως είχαμε συνηθίσει τον κόσμο μας στα ματς της περασμένης σεζόν. Τώρα πια όμως, υπάρχει ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας, αφού κατά την άποψή μου, η ΑΕΚ παίζει αυτή την περίοδο το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Κύπρο μαζί με τον ΑΠΟΕΛ. Δεν είναι λίγο να φεύγεις από την έδρα της και να αισθάνεσαι ότι άξιζες κάτι περισσότερο από την ισοπαλία (σ.σ.: 1-1)», ήταν οι πρώτες του τοποθετήσεις.

Από τη μία ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Κύπρο, στην άλλη, λοιπόν, αφού οι «μαυροπράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τους «γαλαζοκίτρινους» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Ο αρχηγός του Τακτακαλά ήταν απόλυτα ειλικρινής στην τοποθέτησή του για την επικείμενη αποστολή της ομάδας του: «Κακά τα ψέματα, γνωρίζουμε ότι είναι πολύ δύσκολο το έργο μας. Πάντα, όμως, όταν έχεις απέναντί σου την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, έχεις επιπλέον κίνητρο και δίνεις όλο σου τον εαυτό. Η πρόκληση είναι ακόμη μεγαλύτερη, από τη στιγμή που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδα, η οποία αγωνίζεται στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

Ζητώντας από τον Κύπριο αμυντικό να κάνει ένα γενικό σχόλιο για την ομάδα του, μας είπε ότι όλοι στις τάξεις της παρουσιάζονται αισιόδοξοι για τη σεζόν που διανύουμε. «Είναι λογικό να χρειαζόμαστε περισσότερα παιχνίδια για να δέσει καλύτερα το σύνολο και πιστεύω ότι στη συνέχεια θα αποδώσουμε ακόμη καλύτερα».

Όσο για τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν από την αρχή της προετοιμασίας, ο ίδιος είπε ότι πλέον είναι καλά και προπονείται χωρίς προβλήματα. «Αυτό είναι καλό τόσο για μένα όσο και για τον προπονητή μου, ο οποίος μου δείχνει ότι με εμπιστεύεται. Θα περιμένω να αρπάξω την ευκαιρία και να βοηθήσω τον Ολυμπιακό», κατέληξε ο έμπειρος αμυντικός των «μαυροπρασίνων».

«ΟΚ» ο Άμο

Σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, αφού χθες πήραν ρεπό από τον Νίκο Παπαδόπουλο. Οι Καϊάδο και Κάστρο θα δοκιμάσουν να προπονηθούν σε φουλ ρυθμούς, αφού προχθές ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Στα ευχάριστα συγκαταλέγεται το ότι ο Άμο έβγαλε χωρίς προβλήματα την προχθεσινή προπόνηση και υπολογίζεται στα πλάνα για το ματς με τον ΑΠΟΕΛ.http://www.sentragoal.com.cy/article.asp?catid=19182&subid=2&pubid=128779690

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου