OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Ο Ζοάο Πάολο και... οι γαλαζοκίτρινες Σειρήνες

Η εξέλιξη είναι απολύτως φυσιολογική για τον Ζοάο Πάολο. Η «σούμα» των 15 γκολ στην α' φάση του πρωταθλήματος, αποτελεί έναν από τους κύριους λόγους, που τα βλέμματα πολλών μνηστήρων έχουν στραφεί προς αυτόν. Ο Πορτογάλος επιθετικός του Ολυμπιακού έχει προσεγγιστεί από μεγάλες ομάδες του κυπριακού ποδοσφαίρου, ενώ στον Τακτακαλά κάνουν ό,τι μπορούν για να τον κρατήσουν.Η ρήτρα των 150.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του, το οποίο λήγει με το τέλος της σεζόν 2011-12, δεν είναι απαγορευτική για κάποιον που θέλει να τον προσεγγίσει. Γι' αυτό και οι Πέτρος Σάββα και Νίκος Νουρής στο προχθεσινό ραντεβού που είχαν μαζί του, του έκαναν πρόταση για επέκταση του συμβολαίου του.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή δήλωσε ικανοποίηση για την εμπειρία του στην ομάδα της Λευκωσίας και ότι θα φύγει από αυτήν, μόνο εάν υπάρξει δελεαστική πρόταση στην οποία δεν θα μπορεί να αρνηθεί. Το θέμα αναμένεται να κλείσει σύντομα, παρά το γεγονός ότι δεν έχει προγραμματιστεί το πότε θα γίνει το επόμενο ραντεβού.

«Γαλαζοκίτρινοι» μνηστήρες…

Πηγές από το στρατόπεδο των «μαυροπρασίνων» επιβεβαιώνουν ότι ο Ζοάο Πάολο έχει προσεγγιστεί από τον ΑΠΟΕΛ. Οι πληροφορίες μας από τους διοικητικούς κύκλους του Ολυμπιακού, αναφέρουν ότι το φλερτ ανάμεσα στους επίδοξους πρωταθλητές και τον Πορτογάλο άσο, έχει αρχίσει εδώ και καιρό. Διαφορετική πηγή αναφέρει ότι την υπόθεση, χειρίζεται υψηλόβαθμο στέλεχος της διοίκησης των «γαλαζοκιτρίνων».

Στον Ολυμπιακό δηλώνουν ότι γνωρίζουν το ενδιαφέρον των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος, αλλά ακόμα δεν έχουν προσεγγιστεί επίσημα από τους συμπολίτες τους. Η πλευρά του ΑΠΟΕΛ, όπως συνηθίζει σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν επιβεβαιώνει και δεν διαψεύδει τίποτα αναφορικά με ενδιαφέρον για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή, μέχρι να μπει η υπογραφή του σε συμβόλαιο…

Η άλλη ενδιαφερόμενη ομάδα είναι και αυτή «γαλαζοκίτρινη». Θέσαμε το ερώτημα για ενδιαφέρον της ΑΕΛ σε παράγοντα του Ολυμπιακού και η απάντησή του ήταν (με νόημα), «ρωτήστε τον κ. Πάμπο Χριστοδούλου». «Δεν θέλουμε να μιλήσουμε άλλο για αυτό το θέμα. Επίσημα, δεν έχουμε τίποτα στα χέρια μας», ήταν το μόνο που μπόρεσε να μας πει. Είναι προφανές ότι οι «μαυροπράσινοι» δεν θέλουν να δώσουν άλλη έκταση στο θέμα της φυγής του τέως προπονητή τους, μέσω δηλώσεων στον Τύπο (έτσι και αλλιώς, προδιαγράφεται δικαστική διαμάχη ανάμεσα στις δύο πλευρές).

Παρακολουθούν και περιμένουν

Το ενδιαφέρον για το δεύτερο σκόρερ της α' φάσης του πρωταθλήματος, όμως, φαίνεται ότι δεν τελειώνει στους δύο «γαλαζοκίτρινους». Πληροφορίες θέλουν και άλλες ομάδες, να ετοιμάζονται να μπουν στο «κόλπο» της απόκτησής του.

Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό παρακολουθούν τις εξελίξεις και φέρονται ικανοποιημένοι από την ειλικρίνεια του Ζοάο Πάολο, αλλά και για τον τρόπο που χειρίζεται το θέμα. Αναμένουν την απάντησή του, αναφορικά με την πρόταση για επέκταση συμβολαίου, αλλά γνωρίζουν ότι αν ο ίδιος έχει στα χέρια του κάτι που θα τον δελεάσει, δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα. Απλώς, θα πάρουν τα λεφτά της ρήτρας και θα του ευχηθούν καλή τύχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου