OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Μόνο αν ικανοποιηθούν Πάολο και «μαυροπράσινοι»

Ικανοποιημένη παρουσιάζεται η διοίκηση του Ολυμπιακού, μετά την συνάντηση με τον Ζοάο Πάολο, σχετικά με το μέλλον του τελευταίου. Ως γνωστό ο Πορτογάλος, για τον οποίο πληροφορίες φέρουν να είναι στο στόχαστρο ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ (μεταξύ άλλων ομάδων), δεσμεύεται με συμβόλαιο, το οποίο για να «σπάσει» θα πρέπει οι «μαυροπράσινοι» να βάλουν στα ταμεία τους, 150 χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ειλικρίνεια του παίκτη ήταν αυτό που ικανοποίησε την διοίκηση, με τον ίδιο να δηλώνει πως μοναχά για μια χάρη μεγάλης ομάδας θα αποχωρήσει, διαφορετικά θα παραμείνει στον «Τακτακαλά».

Στο κομμάτι σχεδιασμός, οι Έλντερ Σόουζα και Παουλίνιο, μετά την τελευταία συνάντηση (ήταν μαζί με τον Ζοάο Πάολο), φαίνεται πως συνεχίζουν στους «μαυροπράσινους» και τη νέα χρονιά, αφού παρουσιάζονται ευχαριστημένοι με τις συνθήκες που έχουν συναντήσει.

Ουδέν νεότερο στο κομμάτι προπονητής, με τον Μάρκου να συνεχίσει μέχρι νεότερας να εκτελεί χρέη τεχνικού. Η αξιολόγηση προπονητών συνεχίζεται από την διοίκηση, που έρχονται ενώπιον της δεκάδες προτάσεις. Οι διοικούντες δεν δείχνουν να βιάζονται στο θέμα καθώς έχουν αρκετό χρόνο.

Αγωνιστικά, ενόψει της πρεμιέρας των πλέι οφ, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Κενμόγκνε και Νίκος Νικολάου όπως και οι τιμωρημένοι Χίντ και Ντουάρτε. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Μάριου Μάρκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου