OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

«Οκ» με τα κριτήρια… εν αναμονή νέου τεχνικού

Δυνατός και πρωτίστως συσπειρωμένος παραμένει ο Ολυμπιακός στην μετά Πάμπου Χριστοδούλου εποχή… Οι αλυσιδωτές εξελίξεις στο θέμα φυγής του κύπριου τεχνικού πραγματικά κούρασαν άπαντες στο στρατόπεδο των «μαυροπρασίνων» που πλέον διοχετεύουν την έμφαση τους στα πιο ουσιώδη.
Ένα θέμα εξ αυτών είναι η διατήρηση του βασικού κορμού με όσο το δυαντό λιγότερες απώλειες. Αυτό επετεύχθη κατά ένα μεγάλο ποσοστό, καθώς με σωστές κινήσεις η διοίκηση κατάφρερε όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές να παραμείνουν στον «τακτακαλά». Φυσικά, πλην των Ντεντέ που κατηφορίζει προς ΑΕΛ, όπως επίσης και Ρούι Τζούνιορ όπου λόγω ηλικίας αποχώρησε για να συνεχίζει τη σταδιοδρομία του από άλλο πόστο επίσης στην ΑΕΛ. Στο θέμα Ζοάο Πάολο όπου αποτελεί μήλο της έριδος για αρκετές ομάδες, ο ποδοσφαιριστής φέρεται να είναι ευχαριστημένος με τις συνθήκες που βρήκε στο σωματείο. Μάλιστα, όπως τόνισε μοναδικό κίνητρο φυγής του είναι μια ενδεχόμενη πρόταση από ομάδα όπου έχει άμεσο πρωταθλητισμό.

Από κει και έπειτα, προπονητής της ομάδας μέχρις ότου βρεθεί αντικαταστάτης του Πάμπου Χριστοδούλου χρέη τεχνικού θα έχει ο Μάριος Μάρκου. Τη δεδομένη στιγμή το φαξ της ομάδας παίρνει φωτιά από προπονητές που αυτοπροτείνονται, όμως ο επίσημος Ολυμπιακός δεν φαίνεται δεχτικός για να αποδεχθεί καμία πρόταση συνεργασίας. Καταρχάς, ακόμη δεν έχει καθοριστεί λίστα προπονητών για να παρθεί απόφαση και ως εκ τούτου οποιοδήποτε όνομα και αν διαρρεύσει δεν θα έχει καμία υπόσταση. Πάντως, σύμφωνα με πληροφόρηση που είχαμε από επίσημα χείλη η τελική λίστα των υποψήφιων θα καθοριστεί την μεθεπόμενη Παρασκευή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, παρά τις εξωγηπεδικές φουρτούνες η ομάδα συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της εν΄όψη Ένωσης. Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν και εκ ως τούτου οι «μαυροπράσινοι» καλούνται να κάνουν το καθήκον σε ακόμη αγωνιστική παρότι δεν υπάρχουν και πολλά κίνητρα νίκης.

«Οκ» τα κριτήρια
Έγκυρα και έγκαιρα ο Ολυμπιακός καταχώρησε το φάκελο με τα κριτήρια της Ουέφα στην ΚΟΠ. Έτσι, το σωματείο του προμαχώνα ήταν συνεπέστατο για ακόμα μια φορά και έτσι... έλαβε τέλος και αυτός ο βραχνάς.

Καταστατική γενική συνέλευση…
Την Πέμπτη 7 Απριλίου θα γίνει καταστατική γενική συνέλευση των μελών του σωματείου, όπου θα γίνει παρουσίαση και έγκριση της συμφωνίας διαχείρισης της ποδοσφαιρικής ομάδας του σωματείου με την υπό ίδρυση εταιρεία Ολυμπιακός ποδόσφαιρο δημόσια Λίμιτεδ.

Παναγιώτης Χριστοφή http://www.protathlima.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου