OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΕΛ ΚΑΙ ΠΑΜΠΟ

Η πρόταση έγινε – Αντιδρούν οι «μαυροπράσινοι» Την επιστολή την οποία απέστειλε στην διοίκηση της ΑΕΛ για το θέμα Πάμπου Χριστοδούλου, δημοσιοποίησε η διοίκηση του Ολυμπιακού. Μέσω της επιστολής επιβεβαιώνεται πως οι «κίτρινοι» κατέθεσαν πρόταση στον Κύπριο προπονητή, ενώ όπως σημειώνει ο πρόεδρος των «μαυροπρασίνων», Πέτρος Σάββα, που υπογράφει την επιστολή, ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει κλειστό διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Τακτακαλά. Ζητά ταυτόχρονα να τερματιστεί η όποια πρόταση έχει γίνει στον Κύπριο τεχνικό. Αξίζει να σημειωθεί πως η επιστολή είναι υπόψη του Αντρέα Σοφοκλέους, προέδρου της ΑΕΛ.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Έχω ενημερωθεί υπεύθυνα ότι έχει κατατεθεί πρόταση σας για ενδεχόμενη συνεργασία της ΑΕΛ με τον προπονητή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Πάμπο Χριστοδούλου.

Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι η δεοντολογία αλλά και η διατήρηση των μεταξύ μας καλών σχέσεων επιβάλλει ότι σε ανάλογες περιπτώσεις ενημερώνεται πρώτα και πάνω απ΄όλα η διοίκηση του εμπλεκόμενου σωματείου. Στην προκειμένη περίπτωση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Επειδή λοιπόν καμία τέτοια επίσημη ενημέρωση δεν είχαμε, αλλά και επειδή ο Πάμπος Χριστοδούλου δεσμεύεται με την ομάδα μας με κλειστό διετές συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2011 - 2012, ενδεχόμενη συνέχιση της παρενόχλησης του προπονητή αλλά και οποιουδήποτε άλλου αθλητή μας θα θεωρηθεί από εμάς εχθρική ενέργεια.

Ενημερωτικά αναφέρω ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν ενδιαφέρεται να μπεί σε καμία συζήτηση παραχώρησης ή αποδέσμευσης του προπονητή του και ως εκ τούτου θα αναμένω ότι θα τερματίσετε ή θα αποσύρετε την όποια πρόταση σας ενδεχόμενα του έχετε διαβιβάσει.

Σε κάθε άλλη περίπτωση ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα διεκδικήσει άμεσα δια της νόμιμης οδού τα συμφέροντα και τα δικαιώματα του.

Πέτρος Σάββα
Πρόεδρος».

http://www.24sports.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου