OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Η ομάδα φίλων του Ολυμπιακού κοινοποίησε ανακοίνωση, με αφορμή τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, εκφράζοντας ευχαριστίες σε όλους τους συντελεστές της επιτυχημένης πορείας της ομάδας. "Η λήξη της κανονικής διάρκειας, του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος 2010-2011, βρίσκει τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και ως εκ τούτου θεωρούμε χρέος μας, όπως εκφράσουμε και δημόσια τις θερμές μας ευχαριστίες, προς τη Διοίκηση, την Τεχνική Ηγεσία, τους ποδοσφαιριστές, αλλά και όλους τους φίλους του Ολυμπιακού, που με τη συλλογική τους φετινή προσπάθεια, κατάφεραν να μας κάνουν όλους περήφανους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες, θα θέλαμε να απευθύνουμε, τόσο στον ακούραστο Πρόεδρο του Σωματείου κ. Π. Σάββα, όσον και στον Προπονητή μας κ. Π. Χριστοδούλου, οι οποίοι κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες και με ένα πολύ χαμηλό προϋπολογισμό, κατάφεραν να ξαναδώσουν στο Σωματείο το σεβασμό και την αξιοπρέπεια που του αρμόζει. Είναι πράγματι ευτυχής συγκυρία, το ότι τόσο στην Προεδρία όσον και στην Τεχνική Ηγεσία του Ολυμπιακού, βρίσκονται δυο άνθρωποι οι οποίοι φόρεσαν για πολλά χρόνια τη μαυροπράσινη φανέλα και οι οποίοι προσφέρουν τώρα τα μέγιστα από διαφορετικά πόστα.

Αναγνωρίζουμε όλοι, ότι ο φετινός Ολυμπιακός, θα μπορούσε για πολύ μεγαλύτερα πράγματα, όμως διάφοροι αστάθμητοι παράγοντες, με πρωταγωνιστή τις κακές διαιτησίες, δεν επέτρεψαν στο Σωματείο να υλοποιήσει τους εν πάση περιπτώσει, εκτός αρχικού προγράμματος στόχους του, που αφορούσαν την είσοδο στην τετράδα και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλου. Είμαστε όμως βέβαιοι, ότι με την υγιή και στέρεα φετινή υποδομή του, ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να παρουσιαστεί ακόμα πιο βελτιωμένος, στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά ξανά και να είστε βέβαιοι ότι οι απλοί φίλοι του Ολυμπιακού που φέτος θα γιορτάσει τα 70 χρόνια από την ίδρυση του, θα είναι έμπρακτα δίπλα σας, σε ότι τους χρειαστείτε!"

Νίκος Χαρτσιώτης
Εκ μέρος Ομάδας Φίλων του Ολυμπιακού Λευκωσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου