OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ!!!

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 14:00 η συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Πέτρο Σάββα και στον Πάμπο Χριστοδούλου. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συζήτηση των όσων λέγονται και γράφονται αναφορικά με το μέλλον του Κύπριου προπονητή στον πάγκο των «μαυροπρασίνων».

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο Πάμπος Χριστοδούλου ενημέρωσε τον πρόεδρο για το ότι δέχτηκε πρόταση από την ΑΕΛ, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν συμφώνησε για να πάει στην ομάδα της Λεμεσού.

Ζήτησε μάλιστα να ενημερωθεί για τις προθέσεις της διοίκησης του Ολυμπιακού εν όψει της νέας χρονιάς γύρω από το μπάτζετ γιατί ο στόχος του αν παραμείνει είναι να ενισχυθεί πιο πολύ η ομάδα.

Συμφωνήθηκε να τα ξαναπούν οι δύο τους μέχρι την Πέμπτη για να ξεκαθαρίσει το σκηνικό. Όλα λοιπόν είναι πιθανά για το θέμα και αφήνει σε αναμονή τον Ολυμπιακό εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Ο Πέτρος Σάββα ενημέρωσε πάντως τον προπονητή για τη θέληση της διοίκηση να του προσφέρει ένα νέο συμβόλαιο από οικονομικής πλευράς και να υποστηρίξει όσο μπορεί το πλάνο για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου