OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΠΑΜΠΟ ΟΙ ΑΕΛΙΣΤΕΣ ΣΤΟ SITE ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣΗ ΣΤΟ "ΟΧΙ"

ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ..... Η ΑΕΛ μικραίνει με τους Πάμπους

Wednesday, 26 January 2011 03:34

Εύχομε κι΄ελπίζω, τα ρεπορτάζ για το τάχατες ενδιαφέρον της ΑΕΛ για τον Πάμπο Χριστοδούλου, να ήταν απλά λαφαζανιές των δημοσιογράφων. Γιατί αν όντως υπήρξε ή και υπάρχει τέτοιο ενδιαφέρον, η ΑΕΛ μας δυστυχώς μικραίνει σταθερά, όλο και περισσότερο. Αν από τον τάχατες τελικό των τελικών, αν είναι δυνατόν, με τον ΑΡΗ, καταλήξουμε και σε ενδιαφέρον για τον Πάμπο, η ΑΕΛ μας θα είναι ακόμη μικρότερη. Η ΑΕΛ δεν είναι για τέτοιους προπονητές. Δεν είναι του βεληνηκούς της Δόξας, του Ολυμπιακού κλπ. Στην ΑΕΛ δεν κάνουν οι Πάμποι, οι Πανίκοι, οι Μάριοι και όλοι οι άλλοι σαν αυτούς.

Η ΑΕΛ χρειάζεται έναν προπονητή με διαφορετικό προσανατολισμό, με προοδευτικό χαρακτήρα, με πνεύμα διαύγειας. Έναν προπονητή που να ξέρει να παίζει επίθεση και όχι άμυνα. Έναν προπονητή, προπονητή ποδοσφαίρου και όχι σαντουιτσάρη στο “ΟΧΙ”. Η ΑΕΛ θέλει μια ποδοσφαιρική προσωπικότητα. Αυτά κι΄ας έχουμε καλά στον νού μας. Επιτέλους όχι άλλα λάθη.

Υ.Γ. 1. Η πληροφόρηση και το ένστικτο μου, είναι ότι ήταν απλά δημοσιογραφικές λαφαζανιές. Γι΄αυτό άλλωστε και έκατσα να γράψω. Αλλοιώς θα είχα πάθει heart attack.
Υ.Γ. 2. Η ΑΕΛ δεν είναι μικρή γιατί την απέκλεισε ο ΑΡΗΣ. Κι΄ο ΑΡΗΣ δεν είναι μεγάλος γιατί απέκλεισε την ΑΕΛ. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη γιατί έχει μεγάλο κόσμο. Και στον κόσμο αυτό δεν αξίζουν όλα αυτά.

Ο ΙΣΟΒΙΤΗΣ
http://www.ael-limassol.net/ael/2011/01/%CE%B7-%CE%B1%CE%B5%CE%BB-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CE%AC%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%82/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου