OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ΠΕΤΡΟ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΕΛ

ΑΕΛ: Τους παίρνει στην Λεμεσό Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΛ από τον Πάμπο Χριστοδούλου, είναι απόλυτα λογικό να φέρει κάποιους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στην ομάδα της Λεμεσού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες σε πρώτο πλάνο είναι οι Ντεντέ, Zοάο Πάολο, Ελντερ Σόουζα, Παουλίνιο, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση και για τον Κάρλος Αντρέ.

Όλοι οι προαναφερθέντες ποδοσφαιριστεές χαίρουν της ιδιαίτερης εκτίμησης του Κύπριου προπονητή και δεν αποκλείεται αν όχι όλοι, κάποιοι εξ αυτών να φορέσουν τα γαλαζοκίτρινα στη νέα περίοδο.

Παράλληλα, ακούστηκε και το όνομα του Αργεντινού μεσοαμυντικού Αντρές Νταβίντ Μαδρίδ, που αγωνιζόταν στην πορτογαλική Μπράγκα. Από τις πέντε συμμετοχές που είχε φέτος, τις τέσσερεις έπαιξε βασικός και μία ως αλλαγή. Συνολικά στα πεντέμισι χρόνια που βρίσκεται στην Μπράγκα, μετρά 94 συμμετοχές έχοντας πετύχει μόλις δύο γκολ.

Όσες κινήσεις προγραμματίζονται μετά την πρόσληψη του Πάμπου Χριστοδούλου, έχουν στόχο τη δημιουργία καινούριων συνθηκών και την επιβολή νέου συστήματος στην οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ.

Όσον αφορά το υφιστάμενο ρόστερ, ο νέος προπονητής θα έχει επαφές με τον Ρούι Τζούνιορ, που κρεμάει με τη λήξη της περιόδου τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και θα αναλάβει ρόλο τεχνικού διευθυντή. Αρκετοί ποδοσφαιριστές θα φύγουν, όμως επισήμως δεν βγήκε τίποτε προς τα έξω, αλλά είναι δεδομένο ότι θα γίνουν εκκαθαρίσεις στο ρόστερ. Πάντως, αμετακίνητοι είναι οι Μάλαρτζ, Ρόκε, Κροβέτο, Ζε Βίτορ, Φρέντι και Νικολάου.   

http://shootandgoal.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου