OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Π. ΣΑΒΒΑ: «Δεν τελείωσε»

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουν οι φίλοι του Ολυμπιακού την επόμενη ημέρα μετά τις εξελίξεις στο θέμα Πάμπου Χριστοδούλου.. Είναι γεγονός ότι η φετινή επιτυχία του Ολυμπιακού στηρίχθηκε πάνω σε κάποιες συγκεκριμένες αρχές όπως το πολύ καλό κλίμα που υπήρχε στις τάξεις της ομάδας αλλά και οι άριστες σχέσεις διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας.

Σίγουρα η απόφαση του Πάμπου Χριστοδούλου δημιουργεί πρόβλημα αυτή τη στιγμή, όμως στο «μαυροπράσινο» στρατόπεδο λένε ουδείς αναντικατάστατος. Ο Ολυμπιακός βλέπει την επόμενη μέρα έχοντας ως στόχο να πορευθεί με την ίδια επιτυχία, με το όλο θέμα του Πάμπου Χριστοδούλου να είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Μιλώντας στη SPORTDAY ο πρόεδρος της ομάδας κ. Πέτρος Σάββα, τόνισε ότι για τον ίδιο δεν έχει τελειώσει τίποτα, αφού θα προασπιστεί τα συμφέροντα του σωματείου.

«Το συμβόλαιο θα λυθεί με τον τρόπο που πρέπει», ανέφερε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, που έκανε λόγο και για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς.

«Οι παίκτες μας είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από τη διοίκηση, αφού και εμείς κάναμε ό,τι είναι δυνατό για να μην έχουν παράπονο. Στόχος μας είναι να μείνει η συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών και τη νέα χρονιά.

Ήδη εξάσκησα το δικαίωμα ανανέωσης των συμβολαίων από την πλευράς μας για τις πλείστες περιπτώσεις, εκτός του Ζοάο Πάολο που έχει και τον επόμενο χρόνο συμβόλαιο με συγκεκριμένη ρήτραν αλλά και του Ντεντέ που είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση», το σχόλιο του Πέτρου Σάββα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί νομικά στο όλο θέμα όπως προκύπτει και από την προχθεσινή ανακοίνωση του συλλόγου. Όσον αφορά το θέμα νέου τεχνικού, στον Ολυμπιακό αυτή την ώρα δεν προκύπτει καμία εξέλιξη, αφού η διοίκηση περιμένει να κλείσει οριστικά το κεφάλαιο Πάμπου Χριστοδούλου.  

http://www.sport-fm.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου