OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Λεπτομερειες της "συμφωνιας" του Παμπου με την Αελ συμφωνα με το http://limassolsports.com/

ΣΗΜΕΡΑ------ ΤΟ Limassolsports.com ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ όπως πριν από 8 μέρες σας είχε υποσχεθεί τις λεπτομέρεις της συμφωνίας και πως ΑΚΡΙΒΩΣ έχουν τα πράγματα. Ο ΠΑΜΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ συμφώνησε πέρσι με τον Πέτρο Σάββα (με τον Ολυμπιακό) για συνεργασία δύο χρόνων. Η αποπληρωμή του Κύπριου προπονητή θα γινόταν μέσω συμφωνίας του ιδίου και του Προέδρου του σωματείου με τρόπο ο οποίος δεν προνοούσε μετρητά...



ΟΤΑΝ ο Ανδρέας Σοφοκλέους προσέγγισε τον Πάμπο Χριστοδούλου και επήλθε συμφωνία, ο Κύπριος τεχνικός είχε πλέον την υποχρέωση να... ξοφλήσει τον Ολυμπιακό τηρώντας την ιδιωτική συμφωνία που έγινε ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο ΠΑΜΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ είπε το ΝΑΙ στην ΑΕΛ και είναι έτοιμος να προχωρήσει σε υλοποίηση της συνεργασίας. Από την ΑΕΛ θεωρούν ότι είναι μηδαμινές οι πιθανότητες να κάνει πίσω...ο Πάμπος. Αν γίνει κάτι τέτοιο αυτό θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη. Ο ΙΔΙΟΣ ο προπονητής για να απελευθερωθεί από την ομάδα της Λευκωσίας, θα...αποζημιώσει τον Πέτρο Σάββα (τον Ολυμπιακό) με τον τρόπο που είχαν συμφωνήσει το καλοκαίρι του 2010 οι δύο πλευρές.


ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ δεν έχουν πέσει αλλά η απόφαση του Πάμπου Χριστοδούλου είναι αυτή γιατί πιστεύει ότι μπορεί να κάνει το βήμα ανέλιξης- καριέρας, στην ομάδα της Λεμεσού.



Το limassolsports.com ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ επίσης ότι ο προγραμματισμός της ΑΕΛ κινείται...με τις κατευθύνσεις του Πάμπου Χριστοδούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου