OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Δίδει τα διπλάσια και bonus στον Πάμπο η ΑΕΛ

Παραμένει… θολό το τοπίο αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι με τον Πάμπο Χριστοδούλου, έστω και αν στον Ολυμπιακό δηλώνουν ότι έχουν κλειστό συμβόλαιο για δύο χρόνια και δεν ανησυχούν… Ως γνωστό χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Προέδρου των «μαυροπράσινων» Πέτρου Σάββα και του Κύπριου τεχνικού, με τον τελευταίο να διαβεβαιώνει ότι δεν έχει συμφωνήσει και ούτε υπέγραψε συμβόλαιο με τη Λεμεσιανή ομάδα.

Οι δύο πλευρές αναμένεται να έχουν νέα συνάντηση την ερχόμενη Πέμπτη ούτως ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά το όλο θέμα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η πρόταση της ΑΕΛ στον Πάμπο Χριστοδούλου είναι αρκετά δελεαστική (σχεδόν διπλάσιες οικονομικές απολαβές συν επιπλέον μπόνους) και φυσικά, ο Κύπριος τεχνικός δεν μπορούσε να μείνει… ασυγκίνητος, συν το γεγονός ότι η προοπτική της ΑΕΛ αποτελεί μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Σημειώνουμε επίσης ότι σήμερα η διοίκηση του Ολυμπιακού θα παραθέσει συνέντευξη τύπου, όμως σύμφωνα με επίσημα χείλη, δεν θα γίνει αναφορά στην υπόθεση του Πάμπου Χριστοδούλου και το θέμα της θα είναι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και η στάση της ΚΟΠ αλλά και της διαιτησίας προς το σωματείο καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς…

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Χριστοφή http://www.protathlima.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου