OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Στόχος τα 3 εκατ. μετοχές

Προσπάθεια για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου γίνεται το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό.. Η «επιχείρηση» στοχεύει στο να βρεθούν άτομα τα οποία να αγοράσουν μετοχές, που η καθεμία αξίζει ένα ευρώ. Στον Ταχτακαλά αναμένουν ότι μετά τις αποφάσεις που λήφθηκαν από τη Γενική Συνέλευση της περασμένης Τετάρτης, θα αρχίσει να γίνεται πιο έντονο το ενδιαφέρον για αγορά μετοχών τις επόμενες ημέρες.

Ο στόχος, στο πλάνο που έχει τεθεί, είναι ο αριθμός των μετοχών που θα διατεθούν τα επόμενα τρία χρόνια να φτάσει τα 3 εκατομμύρια, ενώ αυτή τη στιγμή διατέθηκαν ήδη 1 εκατομμύριο. Αν επιτευχθεί ο στόχος, τότε θα μπορέσει ο Ολυμπιακός να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα και θα μπορεί να αισθάνεται «υγιής».

Με το χρήμα που θα μπει στα ταμεία της εταιρείας θα καλυφθούν παλιές υποχρεώσεις, καθώς και οι τρέχουσες ανάγκες, όπως ο φετινός προγραμματισμός. Το χρέος των μαυροπρασίνων ανέρχεται σε περίπου 600.000 με 700.000 ευρώ. Αυτά, όμως, δεν πρόκειται να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα, σε σχέση με τα κριτήρια της UEFA. Όπως μας λέχθηκε, στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν, καθώς το ποσό αυτό αφορά προσωπικές υποθέσεις της ομάδας (π.χ. δάνεια).

Στο μεταξύ, το συμβούλιο της εταιρείας θα καταρτιστεί σε σώμα, σε συνεδρία που θα πραγματοποιηθεί εντός των ημερών. Όσον αφορά στα του σωματείου, ο Νίκος Χαρτζιώτης ανέλαβε να έχει διαβουλεύσεις, ώστε να σχηματιστεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.www.kathimerini.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου