OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

«Ουδείς αναντικατάστατος»Δηλωσεις Προεδρου

Την ικανοποίηση του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μαχόπ εξέφρασε μέσω του Super ΣΠΟΡ FM ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Πέτρος Σάββα.

«Από ότι δείχνουν τα πράγματα πρόκειται ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή και πιστεύω ότι θα βοηθήσει στα μέγιστα την ομάδα μας, απλά ο κόσμος να ξέρει ότι προσπαθούμε για το καλύτερο και ουδείς αναντικατάστατος. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε τόσο σύντομα την μεταγραφή αλλά ευτυχώς τα καταφέραμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σάββα.

Όσον αφορά τον Ζοάο Πάολο: «Ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής έφυγε και ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής ήρθε. Από τη στιγμή που έγιναν όλα αυτά με την Ομόνοια και την ΑΕΛ ο Ζοάο Πάολο εκφράστηκε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει στην Κύπρο και από τη στιγμή που βρήκε ένα πολύ καλό συμβόλαιο ήθελε να συνεχίσει αλλού την καριέρα του».

Για την φετινή ομάδα των «μαυροπρασίνων»: «Βλέπω τον Ολυμπιακό να είναι μια ανταγωνιστική ομάδα, να χτυπάμε όλα τα παιχνίδια και ο κόσμος να είναι περήφανος. Έχουμε ακόμα μια μεταγραφή, αυτή του αμυντικού από τον οποίο περιμένουμε να πέσουν οι υπογραφές. Αν δεν ολοκληρωθεί με τον Σιρίλ τότε έχουμε εναλλακτικές λύσεις».

Μαρίνα Αργυρού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου