OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Ο Σόουζα και η επιστροφή του Σαξιατέ

Όπως δημοσίευσε σήμερα η εφημερίδα «Goal», σε ρεπορτάζ με αρκετές λεπτομέρειες, το μείζον ζήτημα του Έλντερ Ντε Σόουζα οδεύει προς θετική κατάληξη στον Ολυμπιακό (υπήρξαν διαβεβαιώσεις από τον ατζέντη του ότι ο πελάτης του θα τηρήσει το συμβόλαιό του). Γίνονται προσπάθειες, μάλιστα, για να προλάβει να παραβρεθεί είτε στην έναρξη των εργομετρικών εξετάσεων (27 Ιουνίου) είτε στην πρώτη προπόνηση (4 Ιουλίου).Σε απαρτία το τεχνικό τιμ
Ένας γνώριμος απ' τα παλιά επιστρέφει στον Τακτακαλά. Ο Κώστας Σαξιατές, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού. Με την πρόσληψή του, θα συμπληρωθεί το τεχνικό τιμ, το οποίο θα πλαισιώνει τον Νίκο Παπαδόπουλο. Υπενθυμίζουμε ότι βοηθός του Ελλαδίτη τεχνικού θα είναι ο Μάριος Μάρκου, ενώ για τη θέση του γυμναστή υπάρχει συμφωνία με τον Ελλαδίτη, Νίκο Αμανατίδη.

Ο λόγος που δεν ανακοινώνεται η συμφωνία με τον Σαξιατέ, είναι ότι πρέπει, πρωτίσως, ο ίδιος να τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητές του, αφού εργάζεται στην ΚΟΠ, ως προπονητής των μικρών Εθνικών Ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου