OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

«Για κοίτα με στα μάτια, λοιπόν...»

Ο θόρυβος σχετικά με πιθανή αποχώρηση του Έλντερ Ντε Σόουζα από τον Ολυμπιακό, όχι μόνο δεν έχει κοπάσει, αλλά χθες (7/6) πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις. Στο σωματείο του Τακτακαλά σέβονται το οικογενειακό πρόβλημα που προέκυψε στον ποδοσφαιριστή. Παράλληλα, έχουν θορυβηθεί σχετικά με τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για «οριστικό τέλος με τον Πορτογάλο μέσο».Αυτό που μας διεμήνυσε χθες μέλος της διοίκησης είναι ότι υπάρχει συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή, το οποίο έχει ήδη κατατεθεί στην ΚΟΠ. Γι' αυτό έστειλαν μήνυμα στον ατζέντη του να απαντήσει σήμερα σχετικά με τις προθέσεις του πελάτη του. Αναλόγως των απαντήσεων που θα λάβουν από τον Σόουζα, θα αποφασίσουν πώς θα κινηθούν. Σήμερα, λοιπόν, ενδέχεται να γνωρίζουμε περισσότερα για το μείζον θέμα, που έχει δημιουργηθεί.

Η αναστάτωση που προκλήθηκε, πάντως, είναι απολύτως δικαιολογημένη. Αν όντως αποτελέσει παρελθόν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής των «μαυροπρασίνων», θα ακολουθήσει μετεγγραφικός «πονοκέφαλος», στην προσπάθεια εξεύρεσης του αντικαταστάτη του.
Το... πορτογαλικό ζήτημα, όμως, δεν τελειώνει στον Έλντερ Ντε Σόουζα. Αγωνία επικρατεί στον κόσμο της ομάδας της Λευκωσίας και για τον Ζοάο Πάολο.

Πληροφορίες μάς αναφέρουν ότι χθες υπήρξαν τηλεφωνικές συζητήσεις με τον πρώτο σκόρερ του Ολυμπιακού, στην περασμένη ποδοσφαιρική περίοδο. Οι επαφές αφορούν σε επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών (με διαφορετικούς όρους σε σχέση με το υπάρχον συμβόλαιο). Δεν αποκλείεται, μάλιστα, είτε σήμερα είτε αύριο, να υπάρχουν τελεσίδικα νέα και για τον Πορτογάλο επιθετικό.«Για κοίτα με στα μάτια, λοιπόν...»
Online 11:31 8/6
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου