OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

«Ελάτε και εσείς με τον Ολυμπιακό»

«Ο Ολυμπιακός επιστρέφει, ελάτε και εσείς μαζί του» είναι το σλόγκαν της νέας προσπάθειας της διοίκησης των μαυροπρασίνων με το οποίο καλεί τους φίλους της ομάδας να ενισχύσουν οικονομικά αυτή την προσπάθεια με την αγορά κάρτας διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού παρέθεσε δημοσιογραφική διάσκεψη στην οποία παρουσιάστηκαν οι κάρτες διαρκείας για τη νέα χρονιά, με τον στόχο που τίθεται να είναι τα 1000 παρά το γεγονός ότι ο περσινός αριθμός ήταν πολύ μικρότερος και έφτανε κοντά στα 550.

«Το λιγότερο πράγμα που μπορεί να κάνει ένας φίλος του Ολυμπιακού είναι να αγοράσει ένα εισιτήριο διαρκείας. Πρόκειται για μια μεγάλη οικονομική ανάσα σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο. Θέλω να στείλω το μήνυμα ότι και η νέα χρονιά θα είναι επιτυχημένη και ο κάθε Ολυμπιακός θα είναι περήφανος» τόνισε μιλώντας ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Πέτρος Σάββα.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί στα 230 ευρώ τα κανονικά, στα 140 τα μαθητικά και στα 15 ευρώ τα παιδικά εισιτήρια.



Για την συνάντηση με την ΑΕΛ και την ΚΟΠ για το θέμα Πάμπου Χριστοδούλου ο πρόεδρος Πέτρος Σάββα ανέφερε:

«Είμαστε ικανοποιημένοι από τα όσα βγήκαν από την συνάντηση και γι’ αυτό είναι που αποσύραμε. Είναι μια δικαίωση τόσο οικονομική όσο και ηθική για εμάς όμως περισσότερο για τον κόσμο του Ολυμπιακού. Έχουμε αποζημιωθεί με ένα ποσό με το οποίο είμαστε ικανοποιημένοι όμως έχει συμφωνηθεί να μην βγουν ποσά προς τα έξω και εγώ αυτό θα το σεβαστώ».



Για τα μεταγραφικά…

«Η ομάδα έχει στελεχωθεί, περιμένουμε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο και από Γάλλο κεντρικό αμυντικό, δεν αποκλείεται μάλιστα να έρθει και στην Κύπρο τις επόμενες μέρες για να γνωρίσει την ομάδα. Όσον αφορά το ρόστερ δεν αλλάζει, κανείς ποδοσφαιριστής δεν είναι προς πώληση, κλείνουμε την πόρτα σε οποιαδήποτε ομάδα».



Χρίστος Χρίστου sport-fm.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου