OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Γαλλος τελικα ο αμυντικος!!!!!Εξ Ελλαδος..........

Οπως ειχα γραψει χθες ισως ο στοχος να μην ηταν κανεις απο τους αναφερθεντες στο ρεπορταζ μου ετσι και εχει το θεμα.Ειχα πει οτι πιθανoν να ειναι στο στοχαστρο και αμυντικοι που εχουν σπασει το συμβολαιο τους και εμεις να μην το γνωριζαμε.Συμφωνα με τα λεγομενα του Προεδρου μας ο στοχος μας ειναι Γαλλος που επαιξε Α εθνικη φετος!!!
Μετα απο ερευνα βρηκα οτι οι αμυντικοι οι Γαλλοι ειναι 4 που παιζουν στην θεση αυτη.Απο μεσα αφερεσα τον Jahic της ΑΕΚ για κατανοητους λογους.Οι αλλοι 3 ειναι: ο Pierre Ducroq της Καβαλλας .34 ετων υψος 1.79 παρα πολυ εμπειρος και πολυεργαλιο με φουλ συμμετοχες!!!Επαιξε σε 2 σαιζον 51 ματς.Παιζει κεντρικος αμυντικος ,αμυντικος χαφ,και δεξι μπακ!!Παλια αγωνιστηκε σε PSG,Laval,Derby County,Le Havre,Strasburg και τωρα Καβαλλα για 2 σαιζον.
Ο αλλος Γαλλος ειανι ο Τomas Xavier 25 ετων,υψος 1.93,σε 2 σαιζον στον Ολυμπιακο Βολου επαιξε 31 ματς ενω παλια αγωνιστηκε στην Γαλλια σε Gueugnon,Rodez Aveyron,FC Tours.
O τριτος ειναι ο Ibrahim Tall της Λαρισσας ,ειναι 29 ετων ,υψος 1.83,επαιξε 21 ματς φετος,εχει αγωνιστει σε Louhans,Sochaux,Heart of Midlothan ,Nantes.
Ενας εκ των τριων ειανο κατα 90% ο υποψηφιος που θα καλυψει την κενη θεση του κεντρικου αμυντικου στην ομαδα μας.Θα αφησω ενα περιθωριου λαθους μηπως και μου ξεφυγε καπιος.Λιγες μερες ακομη υπομονη παιδια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου