OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Πανέτοιμος να τιμήσει το συμβόλαιό του ο Ζοάο Πάολο

Έτοιμος να επιστρέψει στην Κύπρο και τον Ολυμπιακό και να συνεχίσει απ’ εκεί που έμεινε την ποδοσφαιρική περίοδο που μας πέρασε παρουσιάζεται να είναι ο Ζοάο Πάολο μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας Πέτρο Σάββα. Πιο κάτω η σχετική ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού.


«Αφήνει πίσω τα όσα διαδραματίστηκαν για το θέμα της μεταγραφής του και υπόσχεται να δώσει και πάλι τον καλύτερο του εαυτό για τον Ολυμπιακό ο Ζοάο Πάολο. Ο ποδοσφαιριστής που έλαμψε με την απόδοση του στην περσινή χρονιά επικοινώνησε με τον πρόεδρο Πέτρο Σάββα και του ξεκαθάρισε ότι έχει έτοιμο το εισιτήριο της επιστροφής στην Κύπρο και ια είναι παρών με την έναρξη της προετοιμασίας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Δεν ξεχνώ ότι έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό το οποίο σκοπεύω να τιμήσω βοηθώντας την ομάδα μου να πετύχει και πάλι μια καλή πορεία. Ότι έγινε σε σχέση με μένα και την περίπτωση να πάω σε άλλη ομάδα, ανήκει στο παρελθόν και στο μυαλό μου είναι μόνο πως θα βοηθήσω και πάλι τον Ολυμπιακό» ήταν η δήλωση που έκανε ο Ζοάο σε τηλεφωνική επικοινωνία με το διοικητικό ηγέτη του σωματείου μας.

Από την πλευρά του ο Πέτρος Σάββα έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά την επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή. « Περιμένουμε το Ζοάο να ηγηθεί και πάλι της νέας προσπάθειας. Η οικογένεια του Ολυμπιακού έδειξε πόσο πολύ αγαπάει τον ποδοσφαιριστή και με τον ίδιο τρόπο θα τον υποδεχθούμε ξανά ελπίζοντας ότι θα δείξει και πάλι την αξία στου στο γήπεδο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου