OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

«Ο κόσμος να σταθεί στο πλευρό μας»

Ο πρόεδρος Πέτρος Σάββα επικοινωνεί μέσω της ιστοσελίδας του σωματείου με τον κόσμο του Ολυμπιακού δηλώνοντας: « Φίλοι του Ολυμπιακού.

Σας είχαμε υποσχεθεί ότι θα κάνουμε μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας για να φτιάξουμε πιο ισχυρή ομάδα και με αυτό το πλάνο προχωρεί η διοίκηση σε συνεργασία και απόλυτη ταύτιση απόψεων με το νέο μας προπονητή. Καταφέραμε μέχρι στιγμής να κάνουμε τέσσερις νέες προσθήκες αποκτώντας ποδοσφαιριστές οι οποίοι ευελπιστούμε ότι θα ανεβάσουν πιο πολύ την ήδη δοκιμασμένη ποιότητα της ομάδας.

Ο προγραμματισμός συνεχίζεται και μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας φιλοδοξούμε να ολοκληρώσουμε αν είναι δυνατόν όλες τις μεταγραφές ούτως ώστε ο κ. Νίκος Παπαδόπουλος να έχει συμπληρωμένο ρόστερ στη διάθεση του.

Η μεγάλη επιθυμία όλων μας στη διοίκηση είναι να συνεχίσει ο κόσμος να χαίρεται και να απολαμβάνει την ομάδα του Ολυμπιακού και μέσα σε αυτά τα πλαίσια γίνεται καθημερινά σκληρή και επίπονη δουλειά για να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια που συναντούμε.

Θέλω με την ευκαιρία να ζητήσω από όλους τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ να σταθούν δίπλα μας και να βοηθήσουν μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους. Ζητάμε όπως συνδράμουν με την απόκτηση μετοχικού πακέτου στην νεοϊδρυθείσα εταιρεία που είναι η μοναδική διέξοδος για να επιλύσουμε τα οικονομικά προβλήματα του Ολυμπιακού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου