OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Πρώτες σκέψεις για 11άδα

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού Λευκωσίας στο Ελατοχώρι Πιερίας. Ο Νίκος Παπαδόπουλος που είδε τα πρώτα δείγματα γραφής στο φιλικό με τους Πόντιους Κατερίνης, βλέπει μέρα με τη μέρα τους ποδοσφαιριστές να ανεβάζουν ρυθμούς και να αφομοιώνουν με μεγαλύτερη ευκολία τα συστήματα, αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να επιβάλλει στην ομάδα ο Ελλαδίτης τεχνικός. Ήδη τα νέα αποκτήματα με πρώτους και καλύτερους τους Κάστρο και Αουρέλιο, αποδεικνύουν καθημερινά ότι θα είναι πολύτιμα εργαλεία στα χέρια του.

Στο πρώτο φιλικό ουσιαστικά πήραν μέρος όλοι οι παίκτες που έχουν πάει στην Ελλάδα και έτσι δεν υπήρξε η ευκαιρία για τον Νίκο Παπαδόπουλο να δοκιμάσει ένα πρώτο βασικό σχήμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό το στοιχείο θα αλλάξει στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πιερικό στο Εθνικό στάδιο της Κατερίνης, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να τεστάρει βασικό σχήμα ενόψει πρωταθλήματος, αν και σίγουρα κάτι τέτοιο είναι αρκετά πρόωρο. Σίγουρα κάποιες πρώτες σκέψεις για τους παίκτες που θα είναι στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το νέο πρωτάθλημα υπάρχουν από τον προπονητή του, όμως ο ίδιος θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, έτσι ώστε να υπάρξουν εξίσου ευκαιρίες για μία θέση «βασικού».

Η προετοιμασία συνεχίζεται καθημερινά με διπλές προπονήσεις και τα αγωνιστικά προβλήματα ουσιαστικά είναι ανύπαρκτα.

«ΜΙΡΟ»

Ο βαθμός ετοιμότητας του Μιροσάβλιεβιτς ανεβαίνει μέρα με τη μέρα. Λογικά και με την πρόοδο που παρουσιάζει θα πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τον Πιερικό.

Νικολάου

Το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες είναι παρελθόν. Ο Κύπριος αμυντικός πλέον ακολουθεί φουλ πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα.

Άλκης Μπότσος http://sport-fm.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου