OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

«Καταπίνουν» χιλιόμετρα…

Μια βδομάδα προπονήσεων συμπλήρωσαν χθες στο προπονητικό κέντρο στ Ελατοχώρι Πιερίας οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Οι «μαυροπράσινοι» έχουν την ευκαιρία να γυμναστούν σε πολύ καλές συνθήκες και να βάλουν τις βάσεις για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Το καθημερινό πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα γεμάτο και κουραστικό για τους ποδοσφαιριστές που μέρα με τη μέρα «καταπίνουν» χιλιόμετρα. Παράλληλα ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος προσπαθεί να «δέσει» τους νέους με τους παλιούς ποδοσφαιριστές, ούτως ώστε να προκύψει η απαραίτητη ομοιογένεια.

Από τη στιγμή που δεν αποκτήθηκε μεγάλος αριθμός ποδοσφαιριστών, γίνεται αντιληπτό ότι το έργο του δεν θα είναι και τόσο δύσκολο. Μαζί με το τρέξιμο γίνονται και πολλές ασκήσεις τακτικής.

Οσον αφορά το κομμάτι της ενίσχυσης, δεν προκύπτει κάτι νεότερο μιας και δεν υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα απόκτησης επιθετικού. Ο Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε πως θέλει ένα νεαρό επιθετικό επιπλέον για να συμπληρωθεί το ρόστερ. Για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή δεν αγχώνονται στον Ολυμπιακό, που συνεχίζουν το ψάξιμο.

Ανδρέας Ανδρέου http://sport-fm.com.cy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου