OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Μετρά αντίστροφα ο Ολυμπιακός

Ένα 24ωρο έμεινε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για να ξεκουραστούν. Αύριο στις 19:00 στο Μακάρειο αρχίζουν προπονήσεις υπό την καθοδήγηση του Ελλαδίτη Νίκου Παπαδόπουλου ο οποίος βρίσκεται από την περασμένη Πέμπτη στην Κύπρο και συντονίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για την έναρξη της προετοιμασίας.

Όπως είναι γνωστό, όλη την ερχόμενη βδομάδα οι προπονήσεις θα είναι κλειστές για τον κόσμο ενώ τη μεθεπόμενη Δευτέρα 11 Ιουλίου θα γίνει η επίσημη έναρξη με τον καθιερωμένο αγιασμό και την παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων.

Από την αυριανή προπόνηση θα απουσιάσουν οι Κάστρο, Βίγια, Μαχόπ και Αουρέλιο. Οι τρεις πρώτοι αναμένεται να έρθουν την ερχόμενη Τρίτη και την επόμενη μέρα θα έχουν την πρώτη τους γνωριμία με την ομάδα ενώ ο Αουρέλιο θα αργήσει πιο πολύ αφού πήρε άδεια από τον προπονητή και αναμένεται στην Κύπρο τη μεθεπόμενη Τρίτη 12 Ιουλίου. Ο λόγος είναι γιατί είχε υποχρεώσεις με τη Βέροια μέχρι και το τέλος Ιουνίου και δεν βρήκε την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να επισκεφθεί τη Βραζιλία για διακοπές.

Σήμερα αναμένεται να έρθει ο Έλντερ Σόουζα και θα δώσει κανονικά παρών στην έναρξη της προετοιμασίας ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην Κύπρο από τις προηγούμενες μέρες.

Στο μεταξύ ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον πρόεδρο Πέτρο Σάββα για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφική ενίσχυση που επικεντρώνεται στην απόκτηση ενός καλού κεντρικού αμυντικού. Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις τις οποίες αναλύει ο Ελλαδίτης προπονητής και δεν προκαλεί κανένα άγχος η εν λόγω θέση.

Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι ο Ολυμπιακός κατάφερε μέσα σε λογικά χρονικά πλαίσια να ολοκληρώσει το σχεδιασμό και ο νέος προπονητής παραλαμβάνει μια ομάδα έτοιμη από την περσινή περίοδο και με πολύ μεγαλύτερες προσθήκες μετά τις αποχωρήσεις Χίντι, Ριμπέιρο, Ντεντέ και Ζοάο Πάολο.

Χρίστος Χρίστουhttp://sport-fm.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου