OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Στα υπόψη ο Στεφανίδης

Τα δίνουν όλα για τον επιθετικό στον Ολυμπιακό με το Νίκο Παπαδόπουλο να έχει στο μυαλό του κάποιες περιπτώσεις αλλά να μην θέλει να ρισκάρει κατά τρόπο επικίνδυνο για την κάλυψη της νευραλγικής θέσης. Μετά την οριστική εγκατάλειψη της λύσης του Ιταλού Φεράρο (λόγω οικονομικού αλλά και γιατί κρίθηκε ότι δεν είναι αυτός που μπορεί να αγωνιστεί μέσα στο τετράγωνο) οι «μαυροπράσινοι» επιθυμούν να βρουν ένα άλλο ποδοσφαιριστή που να ικανοποιεί τις προδιαγραφές τους.

Σύμφωνα με τη SPORTDAY, ένα από τα ονόματα που εξετάζει ο Ελλαδίτης προπονητής είναι του Ελλαδίτη Νέστορα Στεφανίδη ο οποίος αγωνίστηκε βασικά σε ομάδες β΄ εθνικής. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θεωρεί ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής τηρεί τις προδιαγραφές που θέλει και τον έχει στα υπόψη του. Έδωσε μάλιστα το όνομα του στη διοίκηση λέγοντας ότι έχει την ικανότητα να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Ο Στεφανίδης γεννήθηκε στις 13 Απριλίου 1987, έχει ύψος 1.83 και βάρος 80 κιλά. Η καριέρα του τα τελευταία χρόνια περιλαμβάνει τις ακόλουθες ομάδες και έχει τα εξής στατιστικά. Από το 2007-09 αγωνίστηκε στην Καστοριά με την οποία είχε 45 συμμετοχές και 8 γκολ ενώ την τελευταία διετία (βλέπε 2009-11) αγωνίστηκε στον Αγροτικό Αστέρα και μετρά 63 συμμετοχές και 14 γκολ. http://sport-fm.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου