OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Μπαμ με Μιροσάβλεβιτς!

Ο Νέναντ Μιροσάβλεβιτς θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού Λευκωσίας για τη νέα χρονιά. Έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ «Μίρο» και Ολυμπιακού για ένα χρόνο κι αν ο Σέρβος περάσει τις ιατρικές εξετάσεις θα ενεργοποιηθεί η συνεργασία του με τους «μαυροπράσινους».

Ο «Μίρο» πραγματοποίησε πολύ καλές χρονιές με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ και σίγουρα θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα του Ολυμπιακού να πετύχει τους στόχους της στη νέα χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με το Νέναντ Μιροσάβλιεβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός συμφώνησε σε συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου και αναμένεται να έρθει στην Κύπρο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να αναχωρήσει για το Ελατοχώρι Πιερίας για να συναντήσει την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας..

Ο Μιροσάβλιεβιτς γεννήθηκε στις 4-91977, έχει ύψος 1.86 και βάρος 76 κιλά. Έγινε γνωστός στην Κύπρο από τη θητεία του στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ στην οποία αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και το Μάιο του 2011, έχοντας 72 συμμετοχές και 21 γκολ απολογισμό.» http://www.24sports.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου