OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Οι πρώτες εικόνες από το Ελατοχώρι

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε μέσω της ιστοσελίδας του, για την πορεία της προετοιμασίας στο Ελατοχώρι, όπου βρίσκεται η αποστολή της ομάδας από χθες. Παράλληλα, έφτασαν και οι πρώτες εικόνες από τις προπονήσεις της ομάδας.

Η αποστολή έφτασε χθες (19.07) στο αθλητικό κέντρο στο Ελατοχώρι Πιερίας στις 14:30. Στις 18:30 πραγματοποίησε προπόνηση μίας ώρας και 25 λεπτών, στην οποία έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένου και του αρχηγού Νίκου Νικολάου, ο οποίος ακολούθησε το πρόγραμμα χωρίς οποιανδήποτε ενόχληση. Η προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής με μπάλα, μικρό δίτερμα και ολοκληρώθηκε με ασκήσεις αποθεραπείας.Σήμερα, έγινε πρωινή προπόνηση με ασκήσεις ενδυνάμωσης και τρέξιμο αρκετών χιλιομέτρων, ενώ το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν σε θέματα αμυντικής τακτικής και θα τελειώσουν με δίτερμα.

Το απόγευμα, ο Νίκος Παπαδόπουλος αναμένεται να έχει στη διάθεσή του τον Νέναντ Μιροσάβλιεβιτς, ο οποίος ταξίδεψε για το Ελατοχώρι μέσω Θεσσαλονίκης, όπου θα περνούσε από εργομετρικές εξετάσεις.http://www.sentragoal.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου