OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Παπαδόπουλος: «Nιώθω μεγάλη όρεξη να δουλέψω»

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού έκανε ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος, με την ευκαιρία της ανεπίσημης έναρξης των προπονήσεων την Δευτέρα (04/07). Ο Ελλαδίτης τεχνικός επανέλαβε ότι προσπάθεια είναι να συνεχίσει η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να βελτιωθεί στις περσινές αδυναμίες.

Στα μεταγραφικά σημείωσε ότι απομένει η κίνηση για κεντρικό αμυντικό. Ο ίδιος πάντως τόνισε ότι μια μεταγραφική περίοδος κρύβει τις εκπλήξεις της και κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί.

Οι δηλώσεις του:

«Αρχίζουμε αυτή τη βδομάδα προπονήσεις με πρώτιστο στόχο την επαναφορά των παιδιών και την προσαρμογή των νέων ποδοσφαιριστών. Έχουμε καταφέρει να διατηρήσουμε το βασικό κορμό της περσινής ομάδας και αυτό με αφήνει ικανοποιημένο ενώ περιμένω ότι οι νέα προσθήκες που έγιναν θα βοηθήσουν ώστε να γίνει ακόμα καλύτερος ο Ολυμπιακός.

Ο στόχος που είναι να συνεχίσει η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να βελτιώσουμε τις όποιες αδυναμίες παρουσιάστηκαν πέρσι. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρω μαζί με τους συνεργάτες αλλά ειδικά με την υποστήριξη όλων των ποδοσφαιριστών. Ο κόσμος του Ολυμπιακού να περιμένει ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να δει και να απολαμβάνει μια καλή ομάδα»

Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα τι έχετε να πείτε;
« Προσπαθήσαμε να φέρουμε στην ομάδα ότι καλύτερο μπορούσαμε μέσα από τα δεδομένα που είχαμε. Θεωρώ ότι οι νέοι ποδοσφαιριστές θα βοηθήσουν και θα συμβάλουν στον στόχο για να φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Θα επιδιώξω τη γρήγορη προσαρμογή τους και είναι καλό ότι έχουμε το χρόνο να το πετύχουμε αφού καταφέραμε να οργανωθούμε έγκαιρα».

Ψάχνετε ένα κεντρικό αμυντικό για να ολοκληρωθεί το ρόστερ;
« Παρόλο ότι όσο διαρκεί μια μεταγραφική περίοδος όλα μπορούν να γίνουν σε προσθήκες αλλά και αποχωρήσεις, εντούτοις είναι αλήθεια ότι η βασική μου προτεραιότητα είναι να βρω ένα ακόμα καλό κεντρικό αμυντικό. Έχω κάποια παιδιά τα οποία ξέρω και σύντομα θα είμαι έτοιμος να εισηγηθώ στον πρόεδρο και στη διοίκηση την τελική μου απόφαση».

Ο κόσμος του Ολυμπιακού τι να περιμένει κύριε Παπαδόπουλε;
«Προσωπικά νιώθω μεγάλη όρεξη να δουλέψω και να δικαιώσω τον πρόεδρο αλλά και τη διοίκηση που με εμπιστεύθηκαν. Καλώ τους φιλάθλους μας να πιστέψουν στην ομάδα τους και τους υπόσχομαι ότι θα συνεχίσουν να την απολαμβάνουν το καλό ποδόσφαιρο που θα παρουσιάσει»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου