OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΣΕ 360 ΛΕΠΤΑ...

Τέσσερις αγώνες προετοιμασίας έχει δώσει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός, στους οποίους κατάφερε να σκοράρει μόνο μια φορά - απέναντι στην Ξάνθη - με τον Πίνα. Βέβαια, τα αποτελέσματα στα φιλικά δεν έχουν καμία σημασία, ωστόσο το γεγονός πρέπει να προβληματίσει το Νίκο Παπαδόπουλο.

Το μοναδικό ελαφρυντικό που υπάρχει είναι πως ο Νέναντ Μιροσάβλιεβιτς δεν είναι ακόμα στο επίπεδο των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών, επομένως έχει πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής. Ο Σέρβος υπολογίζεται πως στη νέα χρονιά θα είναι ο ηγέτης στο σκοράρισμα, ωστόσο είναι δεδομένο πως δεν μπορεί να τραβήξει μόνος του όλο το βάρος. Βέβαια, υπάρχουν και οι Κενμόγκνε και Τσιντί, που πέτυχαν από 11 και 8 γκολ αντίστοιχα πέρσι στο πρωτάθλημα και αν κινηθούν και φέτος στα ίδια επίπεδα, λύνεται μεγάλο μέρος του προβλήματος.

Από την άλλη, βέβαια, τώρα είναι η καλύτερη ώρα για να προβληματιστούν προπονητής και διοίκηση αφού αν η ομάδα παρουσιάσει πρόβλημα στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, αυτό θα μπορεί μόνο τον Ιανουάριο να διορθωθεί.
Author: Γωγάκης Νικόλας http://kerkida.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου