OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Το ψάχνει ο κόουτς

Στο δεύτερο φιλικό επί κυπριακού εδάφους ο προπονητής του Ολυμπιακού, Νίκος Παπαδόπουλος, ανακάτεψε την τράπουλα. Στην προχθεσινή φιλική αναμέτρηση με την Αλκή, ο Ελλαδίτης τεχνικός προχώρησε σε αρκετές αλλαγές τόσο σε σχήμα αλλά και σε πρόσωπα θέλοντας έτσι να δοκιμάσει όλο και περισσότερα πράγματα όσον αφορά την ομάδα.

Το ρόστερ είναι συμπληρωμένο μιας και όλα όσα ζήτησε ο κ. Παπαδόπουλος έχουν ικανοποιηθεί και μέσα από αυτό παρέχεται η δυνατότητα να το αξιοποιήσει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Από τη στιγμή που δεν προέκυψαν πολλές αλλαγές στο ρόστερ δεν υπάρχει το πρόβλημα της ομοιογένειας και της προσπάθειας μονταρίσματος. Το στοίχημα είναι να… μπουν στην ομάδα οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές.

Από τα αξιοσημείωτα που βγαίνουν από τα μέχρι στιγμής φιλικά του Ολυμπιακού στην Κύπρο είναι η χρησιμοποίηση του Μάρκος Αουρέλιο στη θέση του αριστερού χαφ. Ο Βραζιλιάνος αποκτήθηκε για να καλύψει το άκρο της άμυνας, όμως οι επιθετικές του αρετές προβληματίζουν ευχάριστα την τεχνική ηγεσία, που κάνει σκέψεις για να καλύψει τη συγκεκριμένη θέση. Υπάρχει βέβαια και η επιλογή του Κενμόγκνε, που χρησιμοποιήθηκε πέρσι για μεγάλο διάστημα σαν αριστερός μέσος, όμως ο Νίκος Παπαδόπουλος θέλει τον Καμερουνέζο μέσα στο κουτί.

Όπως φαίνεται και τη φετινή χρονιά όλο το παιχνίδι του Ολυμπιακού θα περνά από τα πόδια του Έλντερ Σόουζα. Ο Πορτογάλος είναι ο ποιοτικότερος μέσος και έτσι οι φίλοι της ομάδας θα περιμένουν και φέτος πολλά από αυτόν.

Το επόμενο φιλικό του Ολυμπιακού θα είναι την Τετάρτη στο Δασάκι με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει τα όποια αρνητικά στοιχεία προκύψουν για να δουλέψει με την ομάδα, με ξεκάθαρο σκοπό την ετοιμότητα της με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων και την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Δερύνειας στο ΓΣΖ.



Ανδρέας Ανδρέου http://sport-fm.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου