OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Ένας Ζοάο Πάολο θα ήταν ότι πρέπει...

Στον Ολυμπιακό είναι φυσιολογικό να προβληματίζει η επιθετική ...δυστοκία που παρουσίασε η ομάδα στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας που έδωσε μέχρι τώρα. Οι μαυροπράσινοι στα τέσσερα τεστ, έχουν σημειώσει μόνο ένα γκολ, το οποίο ...ήρθε απο ένα κεντρικό αμυντικό, τον Πάουλο Ντε Πίνα.

Απο χθες έγινε γνωστό οτι ο πρώην επιθετικός της ομάδας Ζοάο Πάολο (πρώτος σκόρερ την περασμένη σεζόν), επειδή δεν του ...έκατσε το κλίμα στο Αζερμπαιτζάν (στην ομάδα Λανγκαράν), έριξε γέφυρες για επιστροφή στον Προμαχώνα. Σήμερα βγήκαν και δημοσιεύματα οτι την κάνει ...οριστικά απο τη συγκεκριμένη χώρα ο Πορτογάλος φορ.

Με δεδομένο το πρόβλημα που περιγράψαμε πιο πάνω, αν τελικά βρεθεί η φόρμουλα για να φορέσει ξανά την μαυροπράσινη στολή, ο Ζοάο Πάολο, θα ήταν η ιδανική λύση για να βλέπουν πιο συχνά οι άνθρωποι της ομάδας να ...πηγαίνει στα αντίπαλα δίκτυα. Θυμίζουμε οτι ο παίκτης έφυγε καθαρά για οικονομικούς λόγους απο την Κυπριακή ομάδα.

Οι προσεχείς μέρες θα δείξουν αν τελικά ο ...πολυσυζητημένος αυτό το Καλοκαίρι Ζοάο Πάολο (σε κάποια στιγμή είχε βρεθεί μια ανάσα απο την ένταξη του στην Κυπελλούχο Ομόνοια), θα γίνει ξανά κάτοικος Λευκωσίας. Αύριο η ομάδα του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει φιλικά τον Εθνικό Άχνας.

Επιμέλεια: Πόλυς Χαραλάμπους. http://www.protathlima.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου