OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Κωδικός «Αναγέννηση»

Και τώρα πρωτάθλημα Ο κύκλος των φιλικών του Ολυμπιακού Λευκωσίας ολοκληρώθηκε χθες και πλέον Νίκος Παπαδόπουλος και ποδοσφαιριστές αρχίζουν από αύριο να σκέφτονται τον αγωνιστικό μαραθώνιο που αρχίζει στις 27 Αυγούστου.

Η πρεμιέρα, όπως και η κάθε πρεμιέρα, κρύβει παγίδες και παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα μπει ως φαβορί στο γήπεδο υποδεχόμενος την Αναγέννηση, ουδείς δεν κάνει λόγο για εύκολη αναμέτρηση.

Τις τελευταίες εβδομάδες γίνεται σκληρή δουλειά από όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αφού ο στόχος που έχει τεθεί αρχικά είναι η ομάδα όσο το δυνατό πιο νωρίς να απομακρυνθεί από την κάτω ζώνη. Παράλληλα η περσινή παρουσία του Ολυμπιακού στο δεύτερο γκρουπ των πλέι οφ, βάζει πίεση σε όλους αφού οι «μαυροπράσινοι» είχαν αποσπάσει κολακευτικά σχόλια από το σύνολο των ποδοσφαιρόφιλων και αυτό επιθυμούν να πράξουν και φέτος.

Νίκη με την Αναγέννηση στην πρεμιέρα αφαιρεί αρκετό άγχος από τα πόδια των παικτών, που θα δουν με άλλο μάτι τη δύσκολη συνέχεια.



Άλκης Μπότσος http://sport-fm.com.cy/index.php?option=com_content&view=article&id=5593:-lr&catid=14:2011-05-12-06-24-56&Itemid=17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου