OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Βρίσκεται σε καλό δρόμο

Θετικό ήταν το τελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού πριν από τις επίσημες του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Οι «μαυροπράσινοι» επικράτησαν με 2-0 της Δόξας στο Μακάρειο και είχαν μια αρκετά καλή παρουσία. Την παράσταση έκλεψε ο Νέναντ Μιροσάβλεβιτς που πέτυχε και τα δυο γκολ. Ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει την ενδεκάδα που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Το μέλος της διοίκησης του Ολυμπιακού Κωστάκης Αυγουστή με δηλώσεις του στη SPORTDAY εξέφρασε την αισιοδξία του ότι η ομάδα του θα είναι πανέτοιμη για την πρεμιέρα με την Αναγέννηση.

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις αλλά και στα φιλικά τεστ και με βάση τη γενικότερη παρουσία περισσότερο παρά τα αποτελέσματα, ο Ολυμπιακός πιστεύουμε πως θα είναι έτοιμος στο ματς της πρεμιέρας με την Αναγέννηση. Ο καθρέπτης της δουλειάς του καθενός είναι το γήπεδο και εκεί θα κριθούν τα πάντα, γι’ αυτό πρόθεση είναι να αποφεύγουμε τα πολλά λόγια και τις υποσχέσεις. Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι πως ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος στο ματς της πρεμιέρας με την Αναγέννηση και κάθε εβδομάδα σκοπός είναι η ομάδα να παίζει σωστό και ορθόδοξο ποδόσφαιρο». http://www.24sports.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=15705

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου