OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Με υπομονή και επιμονή για την 1η νίκη

Στον Ολυμπιακό έστρεψαν τα βλέμματα στον αγώνα με τον Εθνικό την ερχόμενη Δευτέρα (03/10) για τα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής στο Δασάκι της Άχνας, ελπίζοντας ότι η ομάδα τους θα μετουσιώσει την καλή της αγωνιστική εικόνα σε τέρματα που θα της χαρίσουν την πρώτη της νίκη.

Άπαντες στην ομάδα του Τακτακαλά γνωρίζουν ότι το έργο της ομάδας δεν θα είναι καθόλου εύκολο, καθώς ο Εθνικός είμαι μια πολύ καλή ομάδα, η οποία στην έδρα της είναι δυσκολοκατάβλητη.

Στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας υπάρχει απογοήτευση από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ακόμη δεν έχει πετύχει νίκη. Η διοίκηση πάντως δεν φαίνεται να ανησυχεί καθώς στηρίζει τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, τονίζοντας ότι είναι θέμα χρόνου να έλθουν οι επιτυχίες από τη στιγμή που η ομάδα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο.

Πάντως και στην περσινή ποδοσφαιρική περίοδο όπου οι «μαυροπράσινοι» πραγματοποίησαν μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημά μας, με την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής είχαν συγκεντρώσει 2 βαθμούς σε σχέση με φέτος που έχουν μαζέψει ένα βαθμό περισσότερο, ενώ στην περσινή περίοδο η ομάδα του Ολυμπιακού σημείωσε την πρώτη της νίκη την 7η αγωνιστική.http://www.24sports.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=18584

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου