OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΙΚΟΛ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Παράξενο χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο τεχνικός του Απόλλωνα Ντιντιέ Νικόλ, στην διάσκεψη Τύπου της αναμέτρησης ενώ παράλληλα εξέφρασε την σιγουριά του ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες στην ομάδα του.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

«Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι μετά από δύο δύσκολες εβδομάδες. Στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε δεχθεί εφτά γκολ και η ψυχολογία μας είχε πέσει. Σήμερα θέλαμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και αγωνιστήκαμε προσεκτικά. Παίξαμε με περισσότερη ασφάλεια στην άμυνα, διότι στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε δεχθεί γκολ νωρίς. Είμαι σίγουρος ότι το εκτόπισμα του Απόλλωνα και των ποδοσφαιριστών του μπορούν να μας φέρουν καλύτερες μέρες».http://kerkida.net/index.php?pageaction=ker&modid=1&artid=23855

Με την ατυχία που είχε η ομάδα του, τα είχε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος στάθηκε και στην κακή ψυχολογία των επιθετικών του.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που ήρθε για την ισοπαλία και τα κατάφερε, χάρις στην δική μας ατυχία. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε περά το ότι προσπαθήσαμε και είχαμε τις ευκαιρίες. Κατά γενική ομολογία παίζουμε καλά, δημιουργούμε ευκαιρίες, όμως οι επιθετικοί μας έχουν κακή ψυχολογία. Όσοι έχουν παράπονο από μένα να συνεχίσουν να έχουν όμως να μην τα βάζουν με τους ποδοσφαιριστές. σήμερα φτιάξαμε ευκαιρίες όμως είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με μαζική άμυνα και δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε».
Author: Παπαδημητρίου Σταύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου