OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Προεδρικό μήνυμα στον Ολυμπιακό

Το χθεσινό ρεπορτάζ της SPORTDAY για την πολύ μέτρια εικόνα που βγάζει μέχρι στιγμής ο Κάστρο παραπέμπει σε ένα πράγμα… ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος θα πρέπει να βρει τις λύσεις στη μεσαία γραμμή μέχρι να «ξυπνήσει» ο Βενεζουελάνος και να μπει στο πετσί της ομάδας. Αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Κάστρο δεν αγωνίστηκε βασικός στην πρεμιέρα απέναντι στην Αναγέννηση τότε φαίνεται ότι δεν αλλάζει η μεσαία γραμμή, με τους Μέρσιο και Έλντερ στον άξονα, όμως θα πρέπει και οι δυο τους να παρουσιαστούν βελτιωμένοι προκειμένου να μπορέσουν οι «μαυροπράσινοι» να βάλουν στο «σακούλι» τους, τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Συν τοις άλλοις ο Κάστρο νιώθει και ενοχλήσεις, χθες επισκέφθηκε τον γιατρό και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη παρά το γεγονός ότι οι ενοχλήσεις που ένιωσε δεν εμπνέουν καμιά ανησυχία για κάτι σοβαρό.

Στο μεταξύ το παιχνίδι με την ΑΕΚ πλησιάζει και ο πρόεδρος έσπευσε να στείλει το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές και μάλιστα σε έντονο ύφος. Όπως αποκαλύπτει η SPORTDAY ο Πέτρος Σάββα βρέθηκε στην προπόνηση και ζήτησε άμεση βελτίωση της εικόνας αρχής γενομένης από την αναμέτρηση του ΓΣΖ το ερχόμενο Σάββατο προκειμένου να αρχίσουν να έρχονται οι βαθμοί και να μην μείνει η ομάδα από νωρίς πίσω βαθμολογικά. Η επίσκεψη του διοικητικού ηγέτη των «μαυροπρασίνων» στην προπόνηση δεν ήταν τυχαία καθώς και ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά ότι οι δυνατότητες υπάρχουν και η εικόνα της πρεμιέρας δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητα που υπάρχει στον Ολυμπιακό.

Για να μπορέσουν να γίνουν πράξη τα λόγια του προέδρου πρέπει να υπάρξει σημαντική βελτίωση τόσο σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας όσο και σε σχέση με το δυνατό τεστ με την Ανόρθωση παρά τη φιλική νίκη.http://sport-fm.com.cy/index.php?option=com_content&view=article&id=6746:2011-09-07-09-32-59&catid=14:2011-05-12-06-24-56&Itemid=17

Χρίστος Χρίστου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου