OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Σκέψεις για ενίσχυση

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον αγώνα του Σαββάτου (10/09) με την ΑΕΚ στο ΓΣΖ. Ο Ελλαδίτης τεχνικός της ομάδας του «Τακτακαλά» θα στερηθεί των υπηρεσιών των τραυματιών Νικολάου, Άμο, Καγιάδο και Κάστρο.

Οι Νικολάου, Άμο αν και βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας αναμένεται ότι θα προφυλαχθούν έτσι ώστε να αποφύγουν το ενδεχόμενο ενός νέου τραυματισμού. Σε στάδιο αποθεραπείας βρίσκεται και ο Καγιάδο ο οποίος ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα και δεν θα προλάβει τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής. Ενώ όσο αφορά τον Κάστρο ταλαιπωρείται από αθροίτιδα, η οποία αν και του επιτρέπει να αγωνιστεί ο γιατρός του συνέστησε για προληπτικούς λόγους να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι πολλοί τραυματισμοί σε συνδυασμό με την άσχημη αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στην πρώτη αγωνιστική έκαναν τους ιθύνοντες των «μαυροπρασίνων» σε συνεργασία πάντα με τον κ. Παπαδόπουλο να κάνουν σκέψεις για περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας. Αν συμβεί κάτι τέτοιο ο ποδοσφαιριστής θα ενταχθεί στην ομάδα ως δανεικός. Μέχρι αύριο αναμένεται να ξεκαθαρίσει κατά πόσο ο Ολυμπιακός τελικά θα ενισχυθεί με ακόμη ένα ποδοσφαιριστή. http://www.24sports.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=16965

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου