OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Δοκιμάζει Μπελαΐντ ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα με την SPORTDAY τον αδερφό του Τιντζάνι Μπελαΐντ ίσως να δούμε στην Κύπρο. Ο Αϊμέν Μπελαΐντ, μικρότερος αδερφός του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ δοκιμάζεται από την Τρίτη στον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται αν ικανοποιήσει στα δοκιμαστικά να αποκτηθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Αϊμέν είναι 22 ετών και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Αν και νεαρός εντούτοις έχει ποδοσφαιρικές παραστάσεις από δυνατά πρωταθλήματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως έφηβος στη Γαλλική Παρί, ενώ το 2008 πήρε μεταγραφή για την Σπάρτα Πράγας, όπου και αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα σε 12 παιχνίδια. Από το 2009 ανήκει στη Γαλλική Γκρενόμπλ, με την οποία είχε συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γαλλίας Β’. Ο Μπελαΐντ που είναι διεθνής με την Ολυμπιακή ομάδα της Τυνησίας, θα συνεχίσει τα δοκιμαστικά μέχρι να πάρει την απόφασή του ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ και τα προβλήματα είναι σημαντικά.

Ο Κάστρο χάνει τελικά το παιχνίδι, αφού οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν ότι αντιμετωπίζει μία δυσκινησία στο πόδι λόγω κάποιων ασβεστομάτων που υπάρχουν από παλιότερη εγχείρηση. Ο παίκτης θα πρέπει να υποβληθεί σε εντατική φυσιοθεραπεία για δύο εβδομάδες και παράλληλα θα ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή.

Εκτός της αναμέτρησης είναι σίγουρα και οι Άμο, Καιάδο και Νίκος Νικολάου, με την τετράδα των απουσιών να δημιουργεί επιπρόσθετο πονοκέφαλο στον Νίκο Παπαδόπουλο. Το μοναδικό ευχάριστο όσον αφορά τα αγωνιστικά είναι η ετοιμότητα του Ντουάρτε, παίκτης που υπολογίζεται.

Ο Ολυμπιακός καλείται κόντρα στην ΑΕΚ να παρουσιάσει ένα βελτιωμένο πρόσωπο και να κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα, με όλους τους παίκτες αλλά και την τεχνική ηγεσία να έχουν πάρει το μήνυμα από τον ίδιο τον πρόεδρο Πέτρο Σάββα, στην προπόνηση της Τρίτης.http://sport-fm.com.cy/index.php?option=com_content&view=article&id=6809:2011-09-08-09-16-18&catid=14:2011-05-12-06-24-56&Itemid=17

Άλκης Μπότσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου