OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΕΔΡΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ

Οδηγούνται στα άκρα... Στα άκρα φαίνεται να οδηγούνται, πλέον, οι σχέσεις Ολυμπιακού και Πάμπου Χριστοδούλου, αφού όπως και προχθές έτσι και χθες ο Κύπριος τεχνικός δεν έδωσε το «παρών» του στην προπόνηση της ομάδας. Επίσης, η χθεσινή συνάντηση που θα είχε ο πρόεδρος, Πέτρος Σάββα, με τον Κύπριο τεχνικό, δεν έγινε ποτέ, καθώς ο κ. Χριστοδούλου, όπως επισημαίνουν στον Ολυμπιακό, δεν παρουσιάστηκε.Στην ομάδα του Τακτακαλά παρουσιάζονται δυσαρεστημένοι με τη στάση του Κύπριου προπονητή, ο οποίος δεν αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους συνεργάστηκε από την αρχή της σεζόν.

Όπως υπογραμμίζεται και στην ανακοίνωση του συλλόγου, το θέμα θα πάρει τη νομική οδό, για να διαφυλαχτούν τα δικαιώματα και η αξιοπρέπεια του σωματείου, αφού ο προπονητής διατηρεί συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν.

Πλέον, όλοι στην ομάδα καλούνται να ξεχάσουν τα όσα προηγήθηκαν, να αποδεχθούν την απρόσμενη εξέλιξη που προέκυψε, με τον Πάμπο Χριστοδούλου να συνεχίζει την καριέρα του στην ΑΕΛ και να κοιτάξουν την επόμενη μέρα. Πρώτο μέλημα των ιθυνόντων του Ολυμπιακού, είναι το συντομότερο να ξεκινήσουν οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές τους οποίους επιθυμούν να διατηρήσουν στην ομάδα.

Αυτό πιθανότατα να γίνει αρχές της ερχόμενης βδομάδας. Σήμερα, αναμένεται να υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στα μέλη της διοίκησης, όπου θα συζητηθεί μεταξύ άλλων και το θέμα προγραμματισμός, που θα αφορά κυρίως στην εξεύρεση νέου προπονητή και παράλληλα την ενίσχυση της ομάδας. Πιθανότατα θα αποχωρήσουν κάποιοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα θελήσουν να συνεχίσουν την καριέρα τους σε μεγαλύτερες ομάδες του νησιού.ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ http://www.sentragoal.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου