OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΠΑΜΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ

Οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια Όταν ο Μίχαϊ Στοϊκίτσα αποτελούσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ και αφού ναυάγησε η περίπτωση του Πάμπου Χριστοδούλου μετά από επίσημη κρούση, έγινε λόγος ότι ο νέος τεχνικός που θα αναλάμβανε την ομάδα, θα το έκανε για έξι μήνες. Κάτι τέτοιο φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση του Ρεϊμόντ Άτεφελντ, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα, θα αποτελέσει παρελθόν (έστω και αν έχει συμβόλαιο), αφού δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. Η φημολογία περί ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΛ, από τον Πάμπο Χριστοδούλου… οργιάζει και οι ψίθυροι στα ποδοσφαιρικά στέκια της Λεμεσού, ακούγονταν πολύ πριν δουν το φως, τα πρώτα δημοσιεύματα. Στην περίπτωση αυτή θα τολμήσουμε να αναφέρουμε ότι, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, παρότι στην επίσημη ΑΕΛ, τηρούν σιγήν ιχθύος, πράγμα βέβαια που το έχουν συνηθίσει, είτε σε αληθή, είτε σε αναληθή δημοσιεύματα.

Πλέον όλα δείχνουν ενδεχόμενη συνεργασία με τον Κύπριο τεχνικό, αφού το φλερτ υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο για διάφορους λόγους, ναυαγούσε η περίπτωσή του. Ο Χριστοδούλου είναι νεαρός ανερχόμενος και εξελίξιμος προπονητής, που διψά για μεγαλύτερα πράγματα, ενώ παράλληλα θέλει να δουλέψει σε μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο.

Ένα γεγονός που πρέπει να λάβουν υπόψην αρκετοί, σε περίπτωση που αναλάβει τελικά, τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας, είναι ότι ο συγκεκριμένος τεχνικός είναι ειδήμονας στο να ανακαλύπτει και να φέρνει στο νησί μας, παικταράδες. Ήδη αρκετές ομάδες στο πρωτάθλημά μας, έχουν στο ρόστερ τους παίκτες οι οποίοι όταν ήρθαν στην Κύπρο, το έκαναν χάρις σε αυτόν. Σε Δόξα και Ολυμπιακό, δεν υπήρχε ποδοσφαιριστής-επιλογή του Πάμπου που να μην ξεχώριζε/ξεχωρίζει και με τον προϋπολογισμό που θα βρει στην ΑΕΛ, θα μπορεί να κοιτάζει για καλύτερες περιπτώσεις και να κάνει πιο εύκολα τις κινήσεις του. Ακόμη και στο ότι η ΑΕΛ αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από Πορτογάλους, με τους οποίους γενικά τα πηγαίνει περίφημα (γνωρίζει τη γλώσσα), αποτελεί επίσης αξιοσημείωτο γεγονός.

Τέλος να αναφέρουμε ότι κάποιες άλλες πληροφορίες, κάνουν λόγο ότι ο Πάμπος Χριστοδούλου θα αρχίσει -βλέποντας την ΑΕΛ αγωνιζόμενη στα μπαράζ- να καταστρώνει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν, ενώ πιθανότατα να κάνει και ταξίδια στην Πορτογαλία για χάρη της. Θα έχει ως βοηθό (πιθανότατα τεχνικό διευθυντή) το Ρούι Τζούνιορ, αφού είναι αχώριστοι φίλοι, ενώ ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής αναμένεται να κρεμάσει τα παπούτσια το ερχόμενο καλοκαίρι. Μην αποκλείεται επίσης (πάντα θεωρητικά ομιλούντες), με την κάθοδό του να φέρει μαζί του 2-3 παίκτες που ξεχωρίζουν στον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου