OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Ολυμπιακός: Νομικά μέτρα κατά του Παμπου!

Από… κολλητά φιλαράκια Πέτρος Σάββας και Πάμπος Χριστοδούλου θα βρεθούν αντιμέτωποι στα δικαστήρια! Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η διοίκηση των «μαυροπράσινων», ενημερώνει τον κόσμο της ότι θα προβεί με όλες τις νόμιμες και αναγκαίες ενέργειες δια την διαφύλαξη των δικαιωμάτων και αξιοπρέπειας του σωματείου που απορρέουν από την σύμβαση συνεργασίας με τον μέχρι σήμερα προπονητή της ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«To Δ.Σ. του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ επιθυμεί δια της παρούσης όπως ενημερώσει τον κόσμο του ότι, ο μέχρι σήμερα Προπονητής κ. Πάμπος Χριστοδούλου επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της ομάδος μας κ. Πέτρο Σάββα, τηλεφωνικώς, για να του ανακοινώσει ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Λευκωσίας.
Ως εκ τούτου ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τον κόσμο του ότι θα προβεί με όλες τις νόμιμες και αναγκαίες ενέργειες δια την διαφύλαξη των δικαιωμάτων και αξιοπρέπειας του Σωματείου που απορρέουν από την μεταξύ μας σύμβαση συνεργασίας.
Περισσότερες λεπτομέρειες και γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο συγκεκριμένο θέμα θα αναλυθούν σε Δημοσιογραφική Διάσκεψη που θα δοθεί συγκεκριμένη επ αυτού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου